Gezondheid

Sportbank in Blaricum

We hoeven natuurlijk niet allemaal in de eredivisie te voetballen of te schitteren op de Olympische Spelen, maar het is wel fijn dat we bij de Sportbank in Blaricum als profs worden beschouwd.

In het oude pand van de Rabobank startte Heidi Vingerhoed drie jaar geleden haar droom: een sportmedisch centrum waar iedereen als een topsporter wordt behandeld. Ze weet waar ze het over heeft, want Heidi heeft tien jaar lang gewerkt als fysiotherapeut in de topsport en in die hoedanigheid diverse nationale teams begeleid.

In de Sportbank kun je terecht bij speciaal opgeleide sportcoaches, maar bijvoorbeeld ook bij gespecialiseerde fysiotherapeuten. Je kunt hier aankloppen voor personal training en groepslessen, bijvoorbeeld voor kickboksen, hardlopen en pilates. Populair zijn de ‘Fit’ (of ‘Gezond’) in 30 minuten-lessen. We willen dan wel als topsporter worden behandeld, maar we hebben ook nog andere dingen te doen.

Foto: Willemijn van der Eijk

Met sportblessures kun je eveneens terecht bij Heidi en haar team. Het Sport Blessure Team, een samenwerking van specialist, arts en fysiotherapeut, biedt een snelle diagnose, plan van aanpak en behandeling. En: je hebt binnen 24 uur een afspraak, want aan wachttijden doen ze niet bij de Sportbank. In dit sportcentrum vind je het nieuwste van het nieuwste op het gebied van trainingstechnieken en apparatuur. De laatste aanwinst is de cryosauna, die ook bij veel topclubs wordt gebruikt.
Topsporters weten de weg naar de Sportbank al moeiteloos te vinden, maar wij zijn gelukkig ook van harte welkom.

7 november 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.