Nieuws, Ondernemen, Shoppen

Soulmades: kleding en wellness

Soulmades: kleding en wellness onder een dak

Het is aanvankelijk wellicht een opmerkelijke combinatie, maar wie eenmaal rondloopt in het domein van José en Miranda in de Bussumse Kapelstraat begrijpt het eigenlijk meteen. Mooie kleding en doordachte wellness hebben véél met elkaar te maken.

Je goed voelen, lekker in je vel zitten, pure verwennerij: het zijn woorden die in je opkomen bij Soulmades – inderdaad, met een d. Soulmades by Jo & Mi is de complete naam. Daar is over nagedacht; het concept is ‘made by their souls’. En natuurlijk zijn José en Miranda ook soulmates als het gaat om kwaliteit en het complete concept.

Holistische behandelingen

Voor het wellness-deel kun je terecht op de eerste verdieping, waar alle beautybehandelingen van José op holistische wijze worden gegeven. “Geur- en zintuigprikkeling speelt een belangrijke rol”, vertelt ze. “Alle behandelingen worden totaal masserend uitgevoerd, zowel voor het gezicht als voor het lichaam.” De ambiance, de geuren, de sfeer: je moet het eigenlijk vooral beleven en dan nog is het moeilijk in woorden te vatten. José vertelt haar verhaal vooral met haar handen en met de producten van het exclusieve Italiaanse merk comfortzone, die zich richten op de verzorging en de verbetering van huid, lichaam en welzijn. De combinatie van deze bijzondere producten, de behandelingen en de rituelen leveren effectieve resultaten op.

Hoger segment

Ook als het gaat om de kleding, waarover Miranda zich dan weer meer ontfermt, kiest Soulmades voor het hogere segment. Peacebird, Key Largo, LingaDore; allemaal van die fijne merken waarin je je meteen erg gelukkig voelt. Een goede kwaliteit, mooi design en verre van dertien in een dozijn. En vergeet de prachtige, handgemaakte sieraden van Pure-dc niet, met pure materialen als leer, half-edelsteen en swarovski. Sinds kort is Soulmades ook een verkooppunt van Marlies Dekkers en in het najaar komt Vitamia in de collectie. Hier slaag je dus prima, voor welzijn en geest, en meteen voor je outfit. Kom vooral eens een kijkje nemen. Als er op het moment geen behandelingen worden gegeven, laten José of Miranda graag de mooie wellness-loft zien!

[ SOULMADES ] by Jo & Mi, Kapelstraat 18, 1404 HX Bussum. Telefoon: 06-11 305 322. info@soulmades.nl www.soulmades.nl

 

 

 

 

17 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.