Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen

Soep van Trev’s voor de Voedselbank

Trev’s Soep in trev-soepBussum heeft, samen met het loyaliteitsprogramma 1for1Stamp, een mooie samenwerking opgezet met de Voedselbank. Alle gasten van Trev’s Soep sparen soepstempels via de Trev’s Soep-App. Bij een volle (digitale) kaart ontvangen de gasten een gratis soepje voor zichzelf. Maar dat niet alleen: elke volle kaart staat namelijk ook voor een gratis maaltijdsoep voor de Voedselbank. Zodra er voldoende is gespaard, zal Trev’s deze soep gaan uitdelen tijdens de uitgiftedag bij de Voedselbank Naarden-Bussum. En dat is bijna zover.

Eerst de vrijwilligers

De kick-off van de sympathieke actie werd gisteravond gevierd met de vrijwilligers van de Voedselbank. Zij kregen heerlijk verse soep van Trev’s. Wethouder Gerben Struik (what’s in a name), die de actie enorm toejuicht, was aanwezig om de eerste Trev’s Voedselbank-soep uit te scheppen.

 

 

5 november 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.