Agenda, Kunst, Nieuws

Regisseur Kuijpers (Riphagen) te gast in Filmhuis Bussum

Op woensdag 23 november is regisseur Pieter Kuijpers te gast in Filmhuis Bussum, bij de vertoning van zijn film ‘Riphagen’. Na de film is er gelegenheid om met hem na te praten.

filmhuis bussum

De beruchte Amsterdamse crimineel Andries ‘Al Capone’ Riphagen (vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge) wordt onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van joodse onderduikers, en waant zich hierbij onaantastbaar. Als hij een belangrijke verzetsgroep verraadt, opent de jonge politieagent en verzetsstrijder Jan van Liempd de jacht op hem. Een ingrijpend verhaal over een erg foute man, waarbij de film ook pijnlijk scherp weergeeft dat politie en onderwereld baat hadden bij de jacht op Joodse Amsterdammers. 

Meer informatie

De voorstelling begint woensdag 23 november om 20.00 uur in het Filmhuis in Bussum. Hier vind je meer informatie en kun je kaartjes bestellen.

Foto: Filmhuis Bussum

22 november 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.