Economie, Nieuws, Ondernemen

Regionaal loket voor alle ondernemers

Vanaf vandaag kunnen alle ondernemers in Regio Gooi en Vechtstreek met vragen over de coronamaatregelen terecht bij het daarvoor opgerichte Regionaal Ondernemersloket. In Gooi en Vechtstreek zijn veel ondernemers en zzp’ers getroffen door de maatregelen van het kabinet. Via het loket kunnen zij nu persoonlijk advies krijgen over hun eigen situatie.

Intakeformulier

Via Regionaal Ondernemersloket kunnen ondernemers via een intakeformulier hun vragen stellen. Een medewerker van het ondernemersloket neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

ondernemersloket

Ook voor zzp’ers

Annette Wolthers, regionaal voorzitter van het portefeuillehoudersoverleg Werk en Inkomen : “Ik ben heel blij dat we alle ondernemers en zzp’ers in de regio op deze manier kunnen ondersteunen in deze zware en onzekere tijd. Ook kunnen zij aanvragen indienen voor financiële ondersteuning en overbrugging. Na een week hebben al bijna 4.500 zzp’ers hiervan gebruik gemaakt. De gemeente Hilversum handelt alle regionale aanvragen af en de eerste uitkeringen voor zzp’ers zijn al uitbetaald.”

 

Ondernemers die woonachtig zijn in één van de regiogemeenten worden via hun eigen gemeentelijke website naar de website van de gemeente Hilversum geleid. De gemeente Weesp verwijst de ondernemers en zzp’ers naar de gemeente Amsterdam.

Hier vind je het servicepunt van ondernemers voor onze regio.

Meer weten over de actuele stand van zaken in onze regio: GGD Gooi & Vechtstreek

Vragen over je gezondheid? Bel dan 035-692 6400.

 

31 maart 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.