Agenda, Kinderen

Pyjama-ontbijt met Bob de Bouwer of De Hazenschool

Wat is er leuker dan in de voorjaarsvakantie in je pyjama komen ontbijten en daarna naar de film? Dat kan op vrijdag 2 maart in Filmhuis Bussum! Je mag in je mooiste pyjama of onesie naar het Filmhuis komen en daar maken ze er een groot feest van met een pannenkoekenontbijt! Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kopen ook een entreekaartje en kunnen dan niet alleen naar de film, maar ook mee-ontbijten met een pannenkoek en een kopje koffie of thee.

Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Voor de allerkleinsten vertoont Filmhuis Bussum ‘Bob de Bouwer – Mega Machines’: een nieuw avontuur van de sympathieke bouwer en zijn vrienden, waarin Bob zijn maatje Conrad vraagt te helpen bij het bouwen van een enorme dam. Gaat dat lukken? Het ontbijt voorafgaand aan de film start vanaf 8.30 uur en de film begint om 9 uur. Voor meer informatie over de film: klik hier.

De Hazenschool

Voor kinderen vanaf 6 jaar vertoont Het Filmhuis diezelfde ochtend ‘De Hazenschool’ met een pyjama-ontbijt. Het ontbijt bij die film begint om 9 uur en de film zelf start om 9.30 uur. Kijk hier voor meer informatie over die voorstelling.

Kaarten kosten € 9,-. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! www.filmhuisbussum.nl

19 februari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.