Technologie

Pulls in Bussum 30 jaar: feest voor de klanten

In hartje Bussum, op de Nassaulaan, vinden we een jarige: Pulls. Deze stijlvolle kledingwinkel bestaat precies dertig jaar en is daarmee een van de langst bestaande winkels op het gebied van damesmode in onze regio. Dertig jaar geleden werd met het creëren van Pulls de droom van Brunette en Chris Boone werkelijkheid. Een kledingwinkel met mooie merken, waar klanten zich welkom voelen, goed geadviseerd worden en eigenlijk altijd kunnen slagen.

Jong tot oud

In die dertig jaar is natuurlijk veel veranderd, maar die kernwaarden van het allereerste begin gelden nog steeds. “Eigenlijk is alleen de naam niet meer goed”, zegt Brunette, “want Pulls dekt allang de lading niet meer. We begonnen ooit met enigszins klassieke truien en vesten. Nu bieden we een heel brede collectie van jong tot oud, van klassiek tot sportief.” Vaste klanten weten dat allang, maar nieuwe klanten worden altijd enorm verrast. Want wie er nooit eerder binnen is geweest, staat te kijken van de grote hoeveelheid aan mooie merken en de zorgvuldigheid waarmee het assortiment is samengesteld. Oók als het gaat om de prijsklasse.

Wisselende collectie

Chris: “Onze klantenkring is heel divers. Ik zeg altijd: je moeder kan er slagen, jij kunt er slagen en zelfs je dochter vindt mooie kleding bij Pulls. Je kunt hier terecht voor zakelijke kleding, maar ook voor sportieve kleding en feestelijke kleding. Je kunt eigenlijk alle kanten op.” Pulls biedt de grootste collectie Cambio in de regio, maar ook Marc Aurel, Angels, Josephine & Co, Para Mi, Scapa, River Woods en Stroke vind je terug in de rekken. Plus bijzondere merken die je niet snel elders tegenkomt. En elke week een wisselende collectie.

Feestweek

Het team van Pulls is vooral dankbaar. “Dat we hier al dertig jaar zitten, hebben we in de eerste plaats te danken aan onze klanten”, aldus Brunette. “Daarom zullen we behoorlijk uitpakken in de feestelijke modeweek, die dinsdag 6 maart begint en doorloopt tot en met zondag 11 maart. We hebben diverse acties, zoals 10% korting op de gehele collectie, dagelijkse verloting van broeken, een cadeaubon van € 30,- voor elke klant die meer besteedt dan € 50,-, goodiebags, hapjes en drankjes, live muziek op de zaterdag en een mooie prijsvraag. Kortom: genoeg reden om langs te komen, want deze week zetten wij onze klanten in het zonnetje!”

Pulls, Nassaulaan 12, Bussum. Telefoon: 035-6981616. www.pullsbussum.nl

 

3 maart 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.