Nieuws

Primeur Oud Valkeveen: De grootste opblaasbare glijbaan van Europa

Een glijbaan is leuk, maar je bent altijd te snel beneden. Daar heeft speelpark Oud Valkeveen nu de perfecte oplossing voor: de allergrootste opblaasbare glijbaan van heel Europa!

Nieuwe glijbaan Oud Valkeveen

De nieuwe glijbaan van Oud Valkeveen is maar liefst meer dan 50 meter lang, 6 meter breed en op het hoogste punt bijna 11 meter hoog. Dat zijn bijna twee huizen boven op elkaar! Eindeloos glijen dus, er komt geen einde aan. Ouders hoeven gelukkig niet jaloers toe te kijken, want de nieuwe glijbaan is voor jong en oud.

De glijbaan staat op het ‘eigen’ strand van het speelpark, gelegen aan het Gooimeer. De openingstijden van de glijbaan worden dagelijks gecommuniceerd bij de entreekassa. Bij slecht weer zal de glijbaan gesloten blijven. Kijk voor meer informatie op oudvalkeveen.nl.

22 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.