Agenda, Food & Drinks, Nieuws, Shoppen

Primeur op Exclusive Spring Fair

Morgen begint in en rond Kasteel Groeneveld in Baarn de Exclusive Spring Fair: een heerlijke binnen- en buitenbeurs met meer dan 85 nationale en internationale exposanten. Landgoed Groeneveld is omgetoverd tot een geweldige pop-up department store vol woon-, tuin en lifestyle producten. De organisatie is in handen van Interevent, die ook La Table en het Kunst & Antiek Weekend in de Grote Kerk in Naarden-Vesting organiseert. We kunnen dus weer vuurwerk verwachten. Vandaag is men druk bezig met de opbouw van de beurs. We bellen even met Johan Rissik van Interevent, om te vragen of hij nog spannende nieuwtjes heeft. “Heel veel, maar de mensen moeten het gewoon zelf komen ontdekken. Wat ik wel alvast kan vertellen, is dat er op Exclusive Spring Fair het allergrootste vrijstaande zonnescherm ter wereld te zien zal zijn. Dat is in Nederland echt een primeur!”

exclusive spring fair  Exclusive Spring Fair

Van juwelen tot hoveniers

In het kasteel worden drie verdiepingen ingericht met themakamers vol exclusieve interieurs, bijzondere antiquiteiten, smaakvolle kunst, unieke juwelen en horloges. In de statige achtertuin zijn er veel stands met home & garden-producten zoals buitenkeukens, tuinmeubelen en -decoraties. Er zijn tuinarchitecten en hoveniers aanwezig, onder wie hovenier Jurriaan Rissik, die tevens in het voorjaarsnummer van Gooische Tam Tam Magazine staat. In het Deli Food Paviljoen proef je biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen uit binnen- en buitenland. Er zijn workshops en er is van alles te doen voor de jongsten. De beurs is vrijdag, zaterdag, zondag en maandag geopend. www.exclusivespringfair.nl.

exclusive spring fair

13 april 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.