Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Poffertjeskraam Laren donderdag 23 maart a.s. weer open

Poffertjeskraam Laren weer open

Vandaag, maandag 20 maart wordt de kraam weer opgebouwd en donderdag 23 maart gaat de poffertjeskraam weer open. Tot en met het tweede weekeinde in september staat de antieke kraam van Cornelis de Haan weer op de Brink.

Marcel en z’n mannen zijn er weer klaar voor

Al ruim honder jaar staat aan de Larense brink een prachtige oud-Hollandse poffertjeskraam. Rijk en arm schuiven hier aan, want de poffertjes van Marcel Hilhorst zijn een begrip. De inwoners van Laren ruiken de lente nog eerder dan dat ze hem voelen. Want voor Koninginnedag, staat het geurige en kleurige visitekaartje van het dorp weer te pronken op de Brink.

Poffertjeskraam De Haan – zoals hij nog steeds heet – heeft een authentieke inrichting: kanten gordijnen, linnen plafonds en houten meubilair uit de 19e eeuw. De inrichting, de geur, het razendsnelle gedraai met de vork waar kinderen gefascineerd naar kunnen kijken, maar bovenal de ongekende smaak en kwaliteit van het gebak maken poffertjeskraam de Haan een trekpleister voor jong en oud.

20 maart 2017

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.