Agenda, Nieuws

Café De Peuk bestaat 40 jaar en viert feest!

Schermafbeelding 2016-08-23 om 16.21.16

Foto: Google Maps

Niet alleen in Bussum, maar in heel ‘t Gooi is café De Peuk al veertig jaar een begrip en dat moet gevierd worden. Vandaar dit weekeinde live muziek en een gratis bbq.

Het café aan de Stationsweg staat komend weekeinde niet één, maar zelfs twee dagen in het teken van het jubileum. Zaterdag 27 augustus is er vanaf 18.00 uur een bbq waar geen kosten aan verbonden zitten. Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven achter de bar of even een berichtje naar De Peuk sturen.

Dag twee, zondag 28 augustus, komt de band Ponyclub & Friends speciaal naar De Peuk om het jubileum te vieren. Ze nemen ook nog een stel bekende vrienden mee, maar het is nog een verrassing wie dat zijn.

Meld je hier aan voor het jubileum!

23 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.