Food & Drinks, Nieuws

PASTA E BASTA GOES COSA BAARN

Italiaans restaurant en wijnbar Cosa is de nieuwe hotspot van Baarn. Met hun Italiaanse authentieke biologische producten, prikkelen zij uw smaakpapillen en laten zij u genieten van de traditionele Italiaanse keuken zoals het hoort! De duurzame en altijd dagverse gerechten, al dan niet bereid op onze houtskoolgrill, maken uw avond tot een ware Italiaanse beleving.
Feest-Klomp-0149-door-Patrick-Ouwerkerkfoto: www.fotograafpatrick.nl

U kunt bij Cosa kiezen voor het share-dining concept, hierbij bieden wij u de kans om verschillende gerechten te delen met uw gezelschap. Het advies is om 4 á 5 gerechten te bestellen om zo te genieten van een echte Italiaanse proeverij.  Echter, wilt u al dat lekkers liever niet delen, ook prima! Delen mag maar hoeft natuurlijk niet.

PASTA E BASTA GOES COSA!
Zondag 3 april a.s. zullen de zingende obers en serveersters van de welbekende Paste e Basta Amsterdam de lunch en het diner verzorgen. Dit is een uitzondering op de regel aangezien Pasta en Basta normaal alleen in Amsterdam te ervaren is of in het buitenland. En daarom is het extra speciaal dat wij deze feestelijke middag en/of avond aan jullie kunnen en mogen aanbieden!
DD2A7674
Van Italiaanse aria’s tot popballads en jazzstandards, een verscheidenheid aan muziek zal langs komen en een waar feest creëren. De lunch wordt geserveerd vanaf 13.00 uur, de kosten van deze middag zijn € 69.00 p.p. inclusief lunch, drank en top entertainment.

Dineren is mogelijk vanaf 19.00 uur, de kosten van deze avond zijn € 79 p.p. inclusief het diner, drank en top entertainment.

Wij verwelkomen u graag op deze speciale voor u georganiseerde middag en avond!

Cosa is 7 dagen per week geopend voor diner.
Vanaf 27 maart zullen wij weer als vanouds geopend zijn voor de lunch elke woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur, uiteraard nu aangepast aan het nieuwe concept van Cosa.
Cosa banner online 032016
Maak kennis met lunch op z’n Italiaans met het heerlijkste verse brood gebakken in eigen huis, de goed gevulde salades en de huisgemaakte desserts.

Het restaurant en terras is geopend vanaf 7.00 uur in de morgen voor uw ontbijt en/of kopje koffie waardoor Cosa een prima plek is om u dag te beginnen!

Voor reserveringen: http://restaurantcosa.nl/reserveren/
Of bel: 0355412913

Voor het laatste nieuws over Cosa, klik HIER

 

16 maart 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.