Agenda, Nieuws

Open Monumentendagen in Hilversum

Ook in Hilversum worden de Open Monumentendagen gehouden. Voor de dertigste keer welteverstaan. Dit valt er komend weekeinde te doen in de Mediastad.

Open Monumentendagen Hilversum 2016

Foto: Dudok Architectuur Centrum

In Hilversum zijn er twee dagen lang (zaterdag 10 en zondag 11 september) maar liefst 45 monumenten te bezoeken. Bijvoorbeeld een aantal (voormalige) omroepstudio’s en de culturele broedplaats Werf 35, waar vroeger de gemeentewerf zat. Maar ook Hilversums eerste crematorium is te bezichtigen. Bij icoon van het modernisme Grand Hotel Gooiland kun je een voorproefje zien van de documentaire 100 Jaar Dudok.

Alle monumenten zijn dit jaar gratis te bezoeken, al is inschrijving wel nodig voor een rondleiding bij een aantal monumenten.

Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden is er een digitaal programmaboekje beschikbaar. Daar staan alle monumenten op met een kaart er bij. Het boekje kan je hier downloaden.

6 september 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.