Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Open avonden in De Gooise Kerststal Blaricum

Het lijkt nog ver weg, maar over een paar weken is het kerst. zMaakt! maakt zich dan ook op voor het tweede jaar van De Gooise Kerststal.

schermafbeelding-2016-10-31-om-19-02-14De winterse variant van het Aspergediner en het kerstevenement in Blaricum waarbij de Schaapskooi op de Blaricummerheide het decor vormt voor een stijlvolle en stoere avond.

Vanaf 16.00 uur word je ontvangen met koek en zopie waarna je met een schaapherder van Goois Natuurreservaat de hei op gaat om de schapen binnen te halen.

Aansluitend wordt er vanaf 17.00 uur geborreld op ons winters buitenterras bij het kampvuur. Vanaf 18.00 uur serveren wij een winters-, bourgondisch viergangen diner in de sfeervol aangeklede tent. Natuurlijk mag je van ons verwachten dat daar heerlijke wijnen bij worden geschonken.

Reserveren kan HIER

Tot ziens in december!

Maarten Beuningh
zMaakt! catering & evenementen

3 november 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.