Nieuws, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Onderweg: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Onderweg van Francine Postma.

 

Onderweg

Klaar met het drukke gezinsleven besluit journalist Francine Postma de pelgrimsroute St. Olavspad te lopen. Vijf weken lang wandelt ze in haar eentje over de ‘camino van het noorden’, de 580 kilometer lange wandelroute van Zweden naar Noorwegen. Alleen met haar gedachten, die ze openhartig, kwetsbaar en met veel humor deelt met de lezers. In het mooi vormgegeven boek staan bovendien geweldige foto’s, goede beschrijvingen van de wandeletappes en praktische tips – waardoor je haar zó zou willen volgen.

Francine Postma

 

 

 

 

Hier vind je meer over Francine Postma uit Hilversum:

www.francinepostma.nl

Het boek is verkrijgbaar bij onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

 

23 juni 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.