Agenda, Kinderen, Nieuws

Old-School Musical Foundation opent haar deuren

Vandaag opent in Bussum een exclusieve theateropleiding voor jeugd en jong volwassenen. Hoewel de organisatie al veertien jaar bestond onder de naam Old-School Musical Academy, is de musicalopleiding nu zelfstandig geworden.

Old School Musical

Spooky & Sue

De leiding is in handen van de Engelse artieste en docente Sue Chaloner. Zij is afgestudeerd aan onder meer de Royal Academy of Dramatic Arts in Londen en heeft vele jaren ervaring als artiest. Zo speelde ze de hoofdrol in zeshonderd voorstellingen van de Engelse musical Hair. De jongeren zullen het waarschijnlijk niet weten, maar wij herinneren ons haar natuurlijk ook nog goed als de zangeres van Spooky & Sue.

Hoog niveau

De Old-School Musical Foundation biedt een theateropleiding op hoog niveau en is bedoeld voor gepassioneerde en talentvolle jongeren die de ambitie hebben om door te stromen naar het vak. Deze week zijn er open dagen: vandaag en donderdag van 17.00 tot 19 uur en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. De musicalschool geeft haar lessen in het gebouw van Rock Steady op de Zanderijweg. Meer informatie: www.osmf.nl of 06-81477218.

12 september 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.