Gezondheid, Nieuws, Ondernemen, Shoppen

Nu ook hockeyproducten bij Sport Passion

Vanaf augustus 2019 kunnen hockeyliefhebbers weer in Laren terecht voor hun hockeyspullen. Sport Passion, de speciaalzaak op het gebied van training, running, tennis en yoga, is hiervoor een samenwerking aangegaan met Hockey Republic. Deze sportwinkel, gericht op hockey, heeft vijf vestigingen in het land, waaronder een in Bussum.

LMHC

Zowel Sport Passion als Hockey Republic delen een passie voor sport, kwaliteit en topservice. Suzanna van Keulen, eigenaresse van Sport Passion is apetrots op de samenwerking. Ze is dit jaar begonnen op de Larense Nieuweweg. “Dankzij de samenwerking met Hockey Republic kunnen we nu ook de beste producten en expertise aan de hockeyers in het dorp bieden. De Larensche Mixed Hockey Club is een prestigieuze club. We willen de leden van de LMHC graag bedienen met de juiste producten, die ze nu in Laren kunnen kopen. En natuurlijk zijn ook de clubs uit de omliggende plaatsen van harte welkom.”

Sport Passion

Remt en Suzanna

Hockeyspeciaalzaak

Met Hockey Republic haalt Sport Passion een gevestigde naam naar Laren. “Er was al vraag naar en nu kunnen we onze klanten het juiste assortiment bieden.  Dat vind ik het belangrijkste. Hiermee lost Sport Passion de belofte in die we bij de opening, vier maanden geleden, hebben gemaakt met Wethouder Stam: om een hockeyspeciaalzaak in Laren te openen.”

Rijke historie

Ook Remt Melles, de eigenaar van Hockey Republic is enthousiast over de samenwerking: “Hockey Republic is ontzettend blij om een partner te hebben gevonden die vanuit een professionele sportwereld de hockeyklant weet te bedienen. Laren heeft een rijke historie op gebied van hockey, landelijk en regionaal. Daar hoort natuurlijk een speciaalzaak bij. Sport Passion geeft deze hockey klanten de service. We zijn dus blij en trots!”

Sport Passion is gevestigd aan de Nieuwewg 35 in Laren. Hockey Republic vind je op de Sint Vitusstraat 17 in Bussum.

 

5 juli 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.