Kunst, Nieuws

Nooit te oud voor muziekles

Onder het noemer “Nooit te oud voor muziekles” start De Gooische Muziekschool weer een nieuwe lesserie voor volwassenen. Vanaf november kunnen geïnteresseerden starten met een basiscursus piano of gitaar. In groepjes van drie tot vijf personen worden de deelnemers bekendgemaakt met het bespelen van het instrument en wordt de basis van het muziek maken gelegd.

muziekles

Gitaar of piano

Muziekles betekent samen het instrument verkennen, noten leren lezen en de basis leggen voor het goed bespelen van het instrument. De oefeningen, speelopdrachten, gehoortraining en theorie zijn afgestemd op de oudere beginner. De deelnemers leren van blad en uit het hoofd spelen. Met deze cursus maak je dus echt kennis met gitaar of piano. De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten en kunnen worden gegeven in Bussum en Laren.

 

 

Of toch drums

Ook andere instrument kunnen bespeeld worden: viool, cello, harp, klarinet, trompet, drums, etcetera?  Hiervoor zijn er individuele muzieklessen. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@degooischemuziekschool.nl.

3 oktober 2017

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.