Agenda, Nieuws

De nieuwe Woody Allen als eerste zien?

Filmliefhebbers kijken reikhalzend uit naar de nieuwe film van Woody Allen. 11 augustus gaat-ie in premiere in Nederland, maar dinsdag 26 juli kun je al bij de voorpremière zijn van Café Society in het Filmtheater in Hilversum. En wij geven twee kaarten weg voor de film én een diner.

Café Society - Woody Allen

De film laat zich als volgt omschrijven: In Café Society volgen we de bitterzoete romance van de in The Bronx geboren en getogen Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg). Hij vertrekt naar Hollywood waar hij verliefd wordt, om vervolgens weer terug te keren naar New York. Hier wordt hij meegesleept in de bruisende nachtclubwereld van de high society.

Een voorpremière is natuurlijk altijd speciaal om bij te zijn, maar Filmtheater Hilversum maakt het nog mooier. Voor 24,50 euro krijg je een filmkaartje, een diner én twee drankjes. Om het helemaal af te maken, kun je nu twee kaartjes plus diner winnen. Je hoeft alleen maar een mailtje naar redactie@gooischetamtam.nl te sturen en ons te vertellen waarom jij er bij wil zijn.

Check voor meer informatie filmtheaterhilversum.nl.

21 juli 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.