Nieuws, Wonen & Lifestyle

Must see in september: Italiaanse koffieweken in Naarden

De hele maand september zijn het Italiaanse Weken bij Koffiediscounter, en dit betekent niet alleen dat je fantastische cadeaus krijgt bij je nieuwe koffiemachine, zoals een blender, een pastamaker of een half jaar gratis cappuccino. Bovendien kun je namelijk elk weekend in Naarden terecht voor de ultieme Italiaanse koffiebeleving.

Barista’s, ijs en Tom Coroneladvertorial_banner
In en om de fysieke winkel in Naarden komen de Italiaanse Weken echt tot hun recht. Zo komt IJssalon De Hoop zaterdag 24 september verse ambachtelijke bolletjes scheppen, en zijn er elke donderdag, zaterdag en zondag koffiedemonstraties van premium merken als Saeco, Siemens, Nespresso, Melitta en De’Longhi. Barista’s, professionals in het zetten van heerlijke koffie en mooie vormen in het cappuccino schuim (latte art), zijn aanwezig voor tips en advies. “Hiermee willen we echt inspelen op de beleving van het koffiedrinken, net als in Italië“, zegt Tom Coronel, die sinds juni dit jaar weer samen met Marc Koster aan het roer staat van Koffiediscounter. “Je kunt ook thuis heerlijke koffie zetten, en wij hebben de expertise in huis om mensen hier een handje bij te helpen.”

Bij Italiaanse koffie horen Italiaanse cadeaus
Tijdens de Italiaanse Weken zijn er in samenwerking met Saeco drie grote acties opgezet. Een half jaar hoef je zelf geen cappuccino te kopen als je een geselecteerde Philips koffiemachine koopt, en bij Saeco actiemodellen krijg je een gratis blender ter waarde van € 109,99 waarmee je de lekkerste frappuccino’s maakt. Om de Italiaanse sfeer in je huis helemaal compleet te maken krijg je bij het hoogste segment Saeco koffiemachines zelfs een pastamaker cadeau ter waarde van € 199,99! Deze cadeaus kun je in de winkel in Naarden direct bij je aankoop meenemen, maar je kunt de machine natuurlijk ook gewoon online bestellen. Je krijgt de gratis artikelen dan direct met je bestelling meegeleverd.

12 september 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.