Agenda, Kinderen, Nieuws

Motor toerrit voor KiKa: Ride4Kika

Op zondag 21 mei 2017 wordt er door motortoergroep Free-Riders een sponsorrit georganiseerd ten behoeve van KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Deze mooie toerrit, die inmiddels voor het derde jaar wordt georganiseerd, start in het Nautisch Kwartier in Huizen en gaat vervolgens door het Gooi en andere plaatsen. De route is ca. 160 kilometer, waarbij ook een rustpauze is ingepland. De rit zal ongeveer drie tot vier uur duren.

Rijd mee!

Free-Riders hoopt zo veel mogelijk rijders te werven om deel te nemen aan deze tour en op die manier een mooi bedrag op te halen voor KiKa. De kosten voor deelname bedragen € 10,- excl. servicekosten, een bijdrage die volledig bestemd is voor de Stichting. De servicekosten worden in rekening gebracht door de ticketservice, maar deze doneert hiervan weer een percentage om een deel van de kosten te dekken.

Ride4Kika

Minstens vierhonderd motoren

Tijdens deze route zullen voldoende gecertificeerde verkeersregelaars ondersteuning verlenen zodat er geen onveilige situaties ontstaan voor zowel de deelnemers als voor het overige verkeer. Het uitgangspunt is om tijdens het rijden van de tocht alle deelnemers als één groep bij elkaar te houden als de verkeerssituatie het toelaat. Het is nu natuurlijk nog niet helemaal bekend hoeveel motoren zullen deelnemen, maar naar verwachting zijn het er minstens vierhonderd.

ride4kika

Evenement op terrein

Dit jaar wordt het publiek in de gelegenheid gesteld om, tijdens de afwezigheid van de stoet motorrijders, op het terrein te blijven. Er komt een groot springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken. Ook zijn er aanbiedingen van ondernemers en demo’s van diensthonden. Daarnaast is er volop eten en drinken, want een goede cateraar mag op zo’n dag natuurlijk niet ontbreken. Het evenement wordt muzikaal ondersteund door verschillende live-artiesten. Van Nederlandstalig tot Engels repertoire, afwisselend met verschillende DJ’s, jong én ervaren talent. Iedereen zet zich totaal belangeloos in op deze dag. Meer informatie en/of meteen inschrijven: www.ride4kika.com. Ride4Kika kan natuurlijk nog sponsoren gebruiken: info@ride4kika.com.

Facebook: https://www.facebook.com/events/120861575091453/

11 april 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.