Nieuws, Shoppen

Morph Design: interieur hotspot in ‘t Gooi

Toen we er lucht van kregen dat de ‘mannen van Morpheus’ een woonwinkel in Hilversum gingen openen, waren we meteen klaarwakker. Het was allang duidelijk dat de designers van de Hilversumse beddenspeciaalzaak – die overigens al ruim zeventig jaar bestaat – ook buiten de slaapkamer hun partij behoorlijk meeblazen. Klanten vroegen steeds vaker om interieuradvies voor de andere ruimtes in huis.

Woonwinkel in hartje Hilversum

De broers Sander en David Minco zijn niet het type van half werk: als je iets doet, moet je het goed doen. En zo creëerden zij Morph Design: een indrukwekkende woonwinkel in hartje Hilversum. Hier vind je zes inspirerende woonstijlen, met een nadruk op Morph Rough, Morph Lodge en Morph Boutique, waarmee niet alleen je slaapkamer, maar alle ruimtes in je huis ‘gemorpht’ kunnen worden, zoals dat in de wandelgangen wordt genoemd.

Ook voor inspiratie

Je kunt bij het team van stylistes, designers en ontwerpers terecht voor een compleet interieuradvies of een volledige metamorfose (en inderdaad, dat noemen we hier een metamorphose), voor grote en kleinere projecten. Inclusief stoffering (er is een grote collectie prachtige stoffen), kleuradvies en -aanpassingen en een professionele styling. Of je wandelt even binnen voor inspiratie en loopt de deur uit met een spectaculaire vaas.

Kwaliteit en service: as always

De pijlers waarmee Morpheus groot is geworden, ondersteunen ook Morph Design. Kwaliteit komt eerst, op de voet gevolgd door die optimale service waar we zo blij van worden. Wat ons betreft een warm welkom voor Morph Design!

Morph Design, Kerkstraat 101, Hilversum. Telefoon: 035-2062678. www.morph-design.nl

10 december 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.