Agenda, Nieuws

Melkhuisje Masters 2018 van start

MelkhuisjeUpdate: vanaf 18 mei 2018 komt Haase toch in actie voor Melkhuisje Masters.

Op donderdag 17 mei 2018 om 16 uur start de eerste wedstrijd van Melkhuisje Masters. Met op het gravel niet Robin Haase, maar Tallon Griekspoor. De Nederlandse nummer één is nog druk bezig in het Masters toernooi in Rome, waar regen de organisatie parten speelde, en kan niet op tijd in Hilversum zijn. De andere deelnemers – Guillermo Garcia-Lopez, Nicolas Jarry en Alexander Bublik – staan wel klaar om op het centre court van ’t Melkhuisje aan het driedaagse voorbereidingstoernooi op Roland Garros te beginnen.

Melkhuisje Masters

Tallon Griekspoor

Griekspoor in actie

Na Haase is de 21-jarige Griekspoor de nummer twee van Nederland. Het gat op de wereldranglijst tussen de twee is echter groot: ATP225 om ATP44. Griekspoor is wel een kleine tien jaar jonger en heeft nog een hele loopbaan voor zich. Voor het eerst in zijn nog prille carrière gaat de jongste van drie tennissende broers naar het kwalificatietoernooi van de Franse Open in Parijs. Hij boekte afgelopen februari bij het ABNAMRO World Tennis Tournament in Rotterdam zijn meest aansprekende overwinning tot nu toe. In de eerste ronde wist hij niemand minder dan drievoudig Grand Slamkampioen Stan Wawrinka te verrassen.

Driedaags evenement

Melkhuisje Masters is een driedaags evenement met vier top100-spelers. Zij spelen ieder in een poulesysteem allemaal tegen elkaar. Haase greep op het ‘gewijde’ gravel van ’t Melkhuisje, waar in de twintigste eeuw lange tijd een ATP-toernooi werd georganiseerd, vorig jaar de eindzege. Het programma van Melkhuisje Masters 2018 vind je hier.

 

17 mei 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.