Agenda, Wonen & Lifestyle

MeetTheArtist: Eenmalige popup expositie in Fort IV

Het prachtige Fort IV in Bussum is zondag 22 mei het toneel van een expositie die uniek is in zijn soort. Werk van maar liefst 25 kunstenaars is letterlijk maar één dag te zien. Zorg dat je er bij bent!
MTA
De naam Meet The Artist is niet gekozen omdat-ie hip klinkt. Er zit een logica achter. Waar kun je namelijk op één dag kennismaken met het werk van 25 kunstenaars? Het is allemaal werk van hedendaagse kunstenaars Nederlandse kunstenaars in verschillende disciplines. Welke dat zijn is een verrassing. Verwacht dus schilderijen, beelden en meer.

Om het nog mooier te maken is de expositie ook nog eens gratis. Op tijd komen is dus een must, want de kunst is maar vier uurtje te aanschouwen. Bezoekers zijn welkom van 13.00 tot 17.00 uur op de Doctor Abraham Kuyperlaan in Bussum.

De tentoonstelling is een initiatief van kunstmarktplaats.nl en voor een routebeschrijving kan je terecht op vernissage.nl.

17 mei 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.