Agenda, Nieuws

Doe mee met de Gooise Heideloop

Het is al weer bijna tijd voor de tweede editie van de Gooise Heideloop. Zondag 28 augustus verzamelt sportief ‘t Gooi zich om te lopen voor een opknapbeurt van de Tafelberg. Meld je nu nog aan.

Gooise Heideloop (Bart Siebelink)

Foto door Bart Siebelink

Net als vorig jaar kent deze recreatieve loop zonder tijdregistratie drie routes. Je kunt kiezen voor verschillende afstanden over de Zuider-, Wester- en Bussumerheide: 2,5 km, 5 km en 10 km. En je hoeft geen hardloper te zijn, want nordic walkers en wandelaars mogen ook gewoon meedoen.

De start én finish ligt bij de parkeerplaats  van het Sint Janskerkhof in Laren. Er zijn genoeg voorzieningen aanwezig, maar er wordt wel aangeraden om fietsend of lopend te komen.

Inschrijven kan tot op de dag van de Heideloop zelf, hier: inschrijven.nl.

De start is aanstaande zondag om 10.00 uur. Nordic walkers en wandelaars starten vijf minuten later.

Foto door Bart Siebelink.

22 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.