Agenda, Food & Drinks

Maak een wijnwandeling door Hilversum

Zondagmiddag 16 oktober wordt de WijnSpijs Culinaire Wandeling in Hilversum georganiseerd. Een heerlijke ontdekkingstocht langs zes restaurants, waar je een gerechtje van de chef krijgt met een lekker glas wijn.

WijnSpijs wijnwandeling Hilversum

Foto: thomasfrederik.com

De Culinaire Wandeling van WijnSpijs is een originele manier om leuke restaurants van je stad of dorp te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling. Zondag 16 oktober vindt de wandeling in Hilversum plaats (overigens hebben we net doorgekregen dat Naarden-Vesting op 20 november aan de beurt is!).

De wijnwandeling begint om 12 uur en gaat langs zes Hilversumse restaurants. Op iedere stop krijg je een speciaal door de chef uitgekozen gerechtje met een bijpassende wijn. De deelnemende restaurants zijn De Smaakboutique, Puur eten & drinken, Wijnbar Vintage, Lust, Puur Smaeck en het Indiase restaurant Surya. De wandeling eindigt om om 17.00.

Kaarten kosten 55 euro en kun je kopen op de website van Wijnspijs. Er zijn 400 kaarten beschikbaar en op is op! Benieuwd hoe zo’n WijnSpijs wandeling er in de praktijk uitziet? Op de Facebookpagina van WijnSpijs staan een aantal voorbeelden en recensies.

10 oktober 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.