Kinderen, Nieuws

Larens duo schrijft tweede ‘Secret Scouts’

2de Secret Scouts

Kind Kind, dat is een wat vreemde naam voor een schrijver. Maar niet als je Dennis en Wendel Kind heet. Het echtpaar uit Laren schreef enige tijd geleden een veelgeprezen kinderboek: Secret Scouts en De Verloren Leonardo. Goed nieuws voor de fans: sinds kort is het tweede deel van de Secret Scouts-serie uit: Secret Scouts en De Vermiste President.

Dennis en Wendel Kind

Dennis en Wendel Kind

Net als in het eerste deel vormen curieuze feiten uit de geschiedenis, vriendschap en mysterie de leidraad voor een meeslepend avonturenverhaal. Met bovendien heel actuele thema’s: de Amerikaanse President, de Amerikaanse geschiedenis, politiek, gelijke rechten, Martin Luther King en zijn wereldberoemde ‘I have a dream’-spreech.

Het Verhaal van Secret ScoutsBoek Larens duo

Drie maanden nadat  de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack hun avontuur met Leonardo da Vinci ternauwernood hebben overleefd, staan ze voor een belangrijke keuze; om een geheimzinnige boodschap uit het verleden te ontrafelen moeten ze de wet overtreden of terug in de tijd. Dan blijkt de Amerikaanse president vermist. In een poging hem te vinden belanden ze in levensbedreigende situaties. Ze stelen een luchtballon, zetten het Rijksmuseum op stelten en moeten een list verzinnen om aan de galg te ontkomen. Lukt het ze om de president ooit nog terug te vinden?

Laren als decor voor Secret Scouts

Het boek is een absolute aanrader, volgens de proeflezers uit groep 7 en 8 van De Gooische School. Enkele reacties: ‘Deel 2 is nog beter dan deel 1!’ en ‘Wanneer komt de film uit?’ Gemiddeld gaven ze het boek een 9,3. Extra bijzonder is dat het verhaal zich ook voor een groot deel afspeelt in Laren. Ideaal kerstcadeautje dus!

Ben je liker van Gooische Tam Tam? Dan maak je kans om dit leuke boek te winnen. Mail ons op actie@gooischetamtam.nl waarom jij dit boek wilt winnen (voor je kind) en de drie leukste uitzendingen ontvangen het nieuwste deel van Secret Scouts thuis.

14 december 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.