Agenda, Nieuws

Laren Jazz 2016 in Braziliaanse sferen

De Olympische Spelen in Rio zijn voorbij, maar de zomerse Braziliaanse sferen blijven nog even hangen in het Gooi. Zaterdag 3 september biedt Laren Jazz 2016 een editie die je niet mag missen. Kom in Singer Laren genieten van een spetterend optreden van Josee Koning met de legendarische band Batida, die in de jaren tachtig de swingender Braziliaanse jazzfusion introduceerde in Nederland. Ook de van oorsprong Portugese Maria Mendes treedt op, met een prachtige combinatie van klassiek, fado, Amerikaanse jazz, Braziliaanse klanken en romantische ballads.

Josee Koning

Zangeres Josee Koning, foto: Singer Laren

Maar er is meer: Frits Landesbergen en Jeroen Rijk toveren met hun combo de oude villa van Singer Laren om tot een swingende jazzclub, met gastoptredens van Maria Mendes, Max Ionata en Olaf Polziehn. Oud Jazz Award winnaars Ilja Reijngoud, Ack van Rooyen en Tineke Postma zorgen ook voor geweldige optredens. En last but not least: Trijntje. Zij verzorgt een optreden met de Dutch Concert Big Band onder leiding van Johan Plomp.

Laren Jazz wordt georganiseerd door de Lions Club Crailo, de Rotary Club Laren-Blaricum en Singer Laren. Het wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijzondere sponsoravond, die vrijdagavond 2 september plaatsvindt. Zie www.larenjazz.nl voor het volledige programma en het bestellen van kaarten. De prijs is € 29,-.

De Larense restaurants Hamdorff, Mauve en Nick Vollebregt bieden op zaterdag 3 september een swingend 3-gangen Jazz Menu aan voor € 55,- inclusief een toegangskaart voor Laren Jazz op die avond!

22 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.