Agenda, Kinderen, Nieuws

Laatste bottertocht van dit jaar

Het kan a.s. zondagmiddag nog een keer dit jaar: meezeilen op een authentieke botter van de Stichting Huizer Botters. Traditiegetrouw wordt de laatste keer altijd in het eerste weekend van oktober georganiseerd en voor deze gelegenheid mogen ook kinderen aan boord. Je hoeft zelf niet te zeilen, maar meehelpen mag natuurlijk altijd. Vanwege de vele aanmeldingen wordt er een extra botter ingezet. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Foto: Lucas van Loenhout, Lunaproductions

Foto: Lucas van Loenhout, Lunaproductions

De kosten zijn 15 euro per persoon. Vrienden van de Stichting (je wordt vriend voor 25 euro per jaar) betalen 10 euro en kinderen mogen mee voor half geld. De opbrengsten komen ten goede aan de stichting; de bemanning doet het geheel vrijwillig.

Aan boord is er koffie en thee. Aan de passagiers wordt gevraagd lekkere hapjes mee te nemen, zodat het een prachtig gedeeld varend buffet wordt. De weersverwachting is hoopvol, maar het kan op het water flink afkoelen, waarschuwt de schipper. Neem dus warme en droge kleren mee.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het evenement.

6 oktober 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.