Nieuws, Ondernemen

Koninklijke lunch voor Cornélie Kars van Het Hof van Laren

Leest het koninklijk paar Gooische Tam Tam Magazine? Wij denken van wel. Nam het koningspaar op staatsbezoek naar Australië de gebroeders Jussen (Gooische Tam Tam herfst 2016) mee, gisteren was Cornélie Kars van Het Hof van Laren (Gooische Tam Tam lente 2016) te gast in Paleis Noordeinde.

Het Hof van Laren

Cornélie van Het Hof van Laren op de trap bij het paleis

Uitblinkerslunch in Hof van Laren

Cornélie was een van de genodigden voor de tweejaarlijkse uitblinkerslunch. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nodigden 27 uitblinkers uit die recentelijk een prijs of andere onderscheiding hebben ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren. Met deze lunch wil het koninklijk paar waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Grap

Zo ook ‘onze’ Cornélie. Toen ze de uitnodiging ontving, dacht ze aanvankelijk dat het een grap van haar vriendinnen was. Zij won dit jaar echter de prijs voor Beste Bed & Breakfast en dat was voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima reden genoeg om haar uit te nodigen voor de lunch.

Hof van Laren in paleis

Cornélie staat derde van rechts op de tweede rij. Foto: Jeroen van der Meyde

Op de foto

Samen met onder meer Miss Montreal Sanne Hans (3FM Awards Beste Zangeres), singer-songwriter Jan Rot (Annie M.G. Schmidtprijs), auteur Esther Verhoef (Gouden Strop), choreograaf Hans van Manen (Grand Prix à la Carrière) en diverse andere uitblinkers had Cornélie een gezellige en ongedwongen lunch. Vervolgens mocht ze ook op de foto met het koningspaar. “Een fantastische ervaring!” vertelde ze na afloop. “Ik realiseer me nog eens dat ik daar gisteren nooit had gezeten als ik niet onder andere door jullie mooie blad zó fantastisch op de kaart zou zijn gezet.” Cornélie mag inhoudelijk niets over de lunch vertellen, maar wij weten bijna zeker: Gooische Tam Tam Magazine lag daar in het Paleis gewoon op de koffietafel!

 

2 december 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.