Agenda, Nieuws

Tentoonstelling Kind Onder Vuur in bibliotheek Huizen

Hoe eng is het om ’s nachts door het bos de grens over te steken zonder dat iemand je mag zien? Hoe gevaarlijk is het om continu op te moeten passen voor mijnen? In de nieuwe tentoonstelling Kind Onder Vuur die van 8 juni tot en met 24 juni 2016 in de bibliotheek in Huizen is te zien, ervaren kinderen hoe het voor hun leeftijdsgenootjes is om op te groeien in heftige omstandigheden.kind onder vuur

Groepen 7 en 8 en de brugklassen van alle scholen uit de regio Gooi- en Vechtstreek zijn uitgenodigd om de tentoonstelling met hun klas te bezoeken. De tentoonstelling is ook open voor bezoekers van de bibliotheek. Kinderen onder de 10 jaar uitsluitend onder begeleiding gezien de heftigheid van sommige beelden. (zie ook: www.bibliotheekhlb.nl/actueel/agenda.html).

Daarnaast is er extra mogelijkheid een rondleiding te krijgen op woensdag 8 juni, 15 juni en 22 juni tussen 13.00 en 17.00 uur, neem hiervoor contact op met: Ellen Piekaar: 0620652824. Meer informatie: www.kindondervuur.nl

 

6 juni 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.