Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Zuid-Afrikaanse wijnproeverij in het Brinkhuis

In 1656 hebben Nederlanders in Zuid-Afrika de eerste druivenstokken aangeplant. Niet onverstandig: zowel het klimaat als de bodem zijn uitermate geschikt voor wijnbouw. Eind 18e eeuw kwamen Franse Hugenoten naar Zuid-Afrika. Zij namen hun rijke tradities en wijncultuur mee. Tegenwoordig is Zuid-Afrika een geweldig wijnland met heerlijke wijnen.

Parels

Het Kaaps Wijnhuis wil mensen graag laten genieten van de beste Zuid-Afrikaanse wijnen. Vaak onontdekte parels met een eigen verhaal. Alleen te koop via het Kaaps Wijnhuis én met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er is geen winkel, wel een webshop én een pakhuis in Huizen. En gelukkig zijn er ook proeverijen!

Kaaps Wijnhuis

Zomerproeverij

Op 27 juni 2019 is er in het Brinkhuis in hartje Laren een vrolijke zomerproeverij met de nieuwe wijnen uit Zuid-Afrika. Boutique wijnen met een verhaal en onder meer bekroond door wijnexpert Harold Hamersma. Naast zomers rood en sprankelend rosé is er ook veel aandacht voor mooie droge witte wijnen.

Big 5 Wijnreis

Wil je je even wanen in Zuid-Afrika? Kom dan naar de Big 5 wijnreis, een korte masterclass in een aparte zaal. Starttijd: 20.00 uur. Je krijgt hier handige tips en je weet meteen wat Zuid-Afrika als wijnland zo bijzonder maakt.

Aanmelden

De proeverij en masterclass zijn gratis voor Vrienden van Kaaps Wijnhuis. Nog geen vriend? Meld je dan aan door te mailen naar info@kaapswijnhuis.nl en geef aan met wie je komt. Je kunt je ook aanmelden via Messenger.

25 juni 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.