Agenda, Nieuws

Het is weer tijd voor Hilversum Alive!

Een groter festival dan Hilversum Alive kom je in ‘t Gooi niet tegen. Ook dit jaar valt er weer van alles te zien en te doen. Dit mag je niet missen.

HilversumAlive

Wie wel eens eerder het festival heeft bezocht, weet dat muziek het belangrijkste onderdeel is. Drie dagen lang (24 t/m 26 juni) zijn zes podia door heel Hilversum heen gevuld met gave bands, dj’s en meer. Hou je van housemuziek dan raden wij je aan om naar café Burger of Club Rex te gaan. Liever je voetjes van de vloer dan zijn de Kerkbrink, de Biersteeg en het Keiplein meer wat voor jou. Ook voor de liefhebbers van het wat hardere werk is er genoeg. Bij The Skiff is drie dagen lang alles van rock tot ska en punk te horen.

Er zijn flink wat hoogtepunten te horen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dj’s Kris Kross Amsterdam en Mightyfools op de vrijdagavond in café Burger. Of een van de betere coverbands Matching Socks en Fusebox bij Luno, ook op de vrijdag. Op zaterdag komen de helden van Peter Pan Speedrock naar The Skiff. Op zondag komt het Rosenberg Trio naar De Kei. En uiteraard wordt er zondag op de Groest lekker fout afgesloten met optredens van de Party Animals, LUV, Def Rhymz en Trafassi.

Check hier de line-up.

21 juni 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.