Food & Drinks, Gezondheid, Wonen & Lifestyle

IkPas: zet je alcoholgebruik een maand op pauze

Heb je ongemerkt een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan het nieuwe jaar beginnen? Dan is IkPas iets voor jou!

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Door deelname word je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt bij IkPas terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen… alles om jouw uitdaging te volbrengen! Het gaat er niet om dat je nooit meer alcohol drinkt, maar om dat je je alcoholgebruik even op pauze zet.

Wat is jouw reden?

Wij vroegen mensen waarom ze minder alcohol willen drinken. De top vijf:

  • Om beter te functioneren.
  • Omdat het beter is voor mijn gezondheid.
  • Omdat ik anderen niet in gevaar wil brengen (bijvoorbeeld in het verkeer).
  • Omdat ik niet verslaafd wil raken.
  • Omdat ik een goed voorbeeld voor mijn (klein)kinderen wil zijn.

Het maakt niet uit wat jouw reden is. Probeer het eens! 30 dagen zonder alcohol. Makkie of uitdaging?
Meld je aan op www.ikpas.nl

Is minder drinken moeilijker dan je dacht? Kijk dan op www.ggdgv.nl/ikpas voor persoonlijke ondersteuning.

8 januari 2020

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.