Nieuws, Shoppen

Hotspot Laren: Pauw Luxury Denim

Pauw Laren

Foto: Willemijn van der Eijk

Wat zijn we toch blij dat we voor Pauw niet helemaal naar Amsterdam of Utrecht hoeven: gewoon in ons eigen Laren vinden we maar liefst twee vestigingen. Pauw Luxury Denim is een relatief nieuw concept binnen Pauw: het ietwat eigenwijze, classy en stoere zusje.

Familiebedrijf

Pauw is een familiebedrijf, op de kaart gezet door de zussen Madeleine en Henriette, die ooit in hun Mini richting Parijs reden om daar de hipste merken te scoren. Zo ontdekten ze Comme de Garçon bijvoorbeeld, en waren ze de eersten met Dries van Noten in de winkels – een inmiddels wereldberoemde ontwerper wiens kleding je er (gelukkig) nog steeds vindt.

Pauw Christiaan

Christiaan Klein Pauw (Foto Willemijn van der Eijk)

De collectie van Pauw voert bijzondere merken: zowel Madeleine als inmiddels ook haar zoon Christiaan Klein Pauw (39) heeft er een neus voor. Je doet bij Pauw ongetwijfeld de verrassendste ontdekkingen.

Dit is de bom

Zo maak je er waarschijnlijk voor het eerst kennis met een label als Alanui, en wat te denken van het hippe underground label Golden Goose? Ze moesten er, diep in Parijs, drie achterafgangetjes voor door en zagen meteen: dit is de bom.

Pauw Luxury Denim, de naam zegt het al, heeft een geweldige collectie jeans: Adriano Goldschmied, Jacob Cohen, J Brand en het nog redelijk onbekende Frame bijvoorbeeld. En dan hebben we het nog niet eens over het eigen merk Pauw gehad, dat ook internationaal succesvol is. Je vindt het allemaal, ‘gewoon’ in Laren!

 

Pauw Luxury Denim, Zevenend 9, Laren. Telefoon: 035-5311272. www.pauw.com/nl

19 januari 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.