Food & Drinks, Nieuws

Hotspot in de Vesting: Het Hert

In de tijd dat hij er werkte, droomde Jordy wel eens weg bij de gedachte wat er allemaal zou kunnen bij Het Hert. Nu hij de scepter zwaait in het oudste horeca-etablissement in Naarden-Vesting – gevestigd in een rijksmonument uit 1630 – kan hij zijn dromen eindelijk waarmaken. Er was overigens bij de overname even angst dat het een ‘hippe Harbourclub’ zou worden, maar niets is minder waar. Het Hert is en blijft een ‘toegankelijke biefstukkentent’.

Tournedos

De prik was echter uit de limonade: het was tijd voor een frisse wind. Het interieur is aangepakt en de wijnkaart is uitgebreid. Ook de menukaart is onder handen genomen: natuurlijk staat die heerlijke tournedos er nog op, maar ook andere gerechten, waarbij als het even kan gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten. En, zoals te doen gebruikelijk in Het Hert: heel betaalbaar. Je kunt hier al voor € 15,75 een hoofdgerecht eten. Als vanouds zit je ook buiten heerlijk: de binnentuin is een ware lusthof.

Godzijdank

Jordy hoeft niet zo nodig in beeld: het gaat hem om zijn mensen. “Zonder mij draait die tent gewoon door, maar mijn team vormt de basis.” Een enthousiast en vrolijk team, met onder andere Sonja, die er al bijna 24 jaar werkt: zij is de cultuurbewaker. Dus hoeven we niet te vrezen dat er vervelende hippe dingen gebeuren in Het Hert. Vernieuwen mag, maar Het Hert blijft, godzijdank, gewoon Het Hert.

Het Hert, Cattenhagestraat 12, 1411 CT Naarden-Vesting.
Telefoon: 035-6948055. www.hethert.com

12 september 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.