Gezondheid, Shoppen, Wonen & Lifestyle

Hotspot Huizerweg Bussum: Hair In Progress

Het Rijtje (gratis parkeren!) op de Huizerweg in Bussum biedt een aantal bijzondere winkels en zaken die je eigenlijk niet mag missen. Een ervan is Hair In Progress, dat elf jaar geleden ontstond toen de huidige eigenaresse Deb de zaak van haar vader overnam. Een ingrijpende verbouwing volgde en het resultaat was een up-to-date haarstudio, die tot op de dag van vandaag tot één van de mooiste salons in Bussum behoort.

Hair in Progress

Zones

Als uitgangspunt werden er verschillende zones gecreëerd die samen voor een behaaglijk gevoel van welzijn zorgen. Advies, Kleur, Styling, Volume & Length en Manicure & Make-up. Het concept is goed doordacht, met de nadruk op mooie producten. En steeds met als doel voor ogen: makkelijk en effortless haar, maar wel altijd op een stijlvolle manier behandeld.

Bijzondere merken

Deb werkt onder meer met het geavanceerdemerk Redken, maar ook met Superfoodies van Oolaboo, volledig gebaseerd op Matcha thee. Mede hierdoor komen klanten van heinde en verre naar Hair In Progress. Net als voor het eveneens natuurlijke NOIR Stockholm, dat begin dit jaar bij een select groepje salons is geïntroduceerd. Haar is onderhevig aan de veranderende seizoenen en aan de verschillende periodes in je leven.

Deb van Hair In Progress

Bij Hair In Progress krijg je weloverwogen advies over welk product en welke verzorging bij jou passen en ervoor zorgen dat je haar glanzend en gezond blijft. Daarnaast zijn Deb en haar team natuurlijk ook gewoon heel goed in kleuren en stylen. Alles moet met elkaar in balans zijn, dat weet de vrouw wier wieg zo ongeveer ín de kapsalon stond, als geen ander.

Hair In Progress, Huizerweg 118, Bussum. Telefoon: 035- 6930013.
www.hairinprogress.nl

2 maart 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.