Nieuws, Tam Tam

Herfsteditie 2021 van Gooische TamTam Magazine verschenen

Donderdag 23 september 2021 is de gloednieuwe herfsteditie van Goosche TamTam Magazine verschenen! Het magazine is gratis af te halen bij diverse verspreidingspunten, zoals de boekhandels – Los in Bussum, Voorhoeve in Hilversum, Flevo in Huizen, Blaricumsche Boekhandel, Larense Boekhandel, Ruijsdael ’t Hoekje in Naarden-Vesting, bij de winkels op de Gooische Brink in Hilversum en bij nog veel meer winkels en ondernemers in het Gooi! In het magazine staan de leukste nieuwtjes uit het Gooi,  geweldige shopping-ideeën, tips voor restaurants, mooie achtergrondverhalen en reportages over Gooische mensen, ondernemers, kunst, schrijvers en wijnen!

Lancering TamTam 24

Uitgever Christian de Beer onthult cover Gooische TamTam 24

Gooische Brink Hilversum

Met in dit nummer onder meer: shoppen op de Gooische Brink in Hilversum: verrassende winkels in een verrassende winkelstraat! Een sopraan met een missie: interview met de Bussumse operazangeres Charlotte Houberg. Waarom komen jongeren toch zo weinig naar het concertgebouw? Varen met de Antonia: het hele jaar door genieten op het water van de Loosdrechtse Plassen en de Vecht in een royale lounge- en partyboot. Onze lekkerbek Jan Heemskerk gaat uit eten bij Ron Gastrobar Indonesia van Ron Blaauw in Laren en vertelt in TamTam hoe hem dat is bekomen! Gooisch familiebedrijf Van Vuure: directeur Martine van Vuure vertelt bevlogen over haar uitvaartorganisatie, die al 125 jaar actief is in het Gooi. Lees deze verhalen en nog veel en veel meer in nummer 24 van Gooische TamTam Magazine!

23 september 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.