Gezondheid, Nieuws

Get in shape bij Sportbank in Blaricum

‘Lose it or leave it’. Heidi Vingerhoed, de altijd vrolijke eigenaar van de Sportbank, kijkt er zowaar een beetje streng bij. Heidi is de excuses een beetje zat: je doet het, of je doet het niet, dat afvallen. Daarom had ze haar Summer Proof Challenge een andere naam gegeven. Een naam die niets aan de verbeelding overlaat. De deelnemers moesten zelfs een contract tekenen waaraan ze zich vier weken moesten houden. Geen alcohol, geen tussendoortjes, elke week een half uur theorie, voedingsadvies en wegen, en natuurlijk twee keer per week sporten in kleine groepjes. Deze strenge Challange levert wel wat op. Deelnemers gingen werkelijk fit, slanker en als herboren de zomer in. En dat is precies waar Heidi het voor doet.

Carrière van Heidi

Bij de Sportbank worden fysiotherapie en sport gecombineerd. Oprichter Heidi heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als fysiotherapeut voor topsporters. Ze heeft voor diverse nationale teams gewerkt. Zij en haar collega’s zijn opgeleid om op topniveau spelende sporters te begeleiden. Heidi doet dat nu bijvoorbeeld nog steeds bij de eerste teams van de Larense hockeyclub LMHC.

Topsporters

Topsporters weten de weg naar Blaricum of naar de nieuwe vestiging in Laren (in het clubhuis van LMHC, voor iedereen toegankelijk!) dus wel te vinden, maar het mooie is: wij kunnen gewoon meeprofiteren van al die kennis op het gebied van fysiotherapie, aanverwante therapieën, diëtiek, massage en natuurlijk de trainingen. Of het nou om afvallen gaat, om fitter worden, om het behandelen van een blessure of om je performance te verbeteren; Heidi en haar collega’s weten er wel raad mee!

Sportbank, Huizerweg 10a, Blaricum. Telefoon: 035-8873583. www.sportbank.nu

 

 

7 juli 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.