Agenda, Food & Drinks, Gezondheid, Uitgaan

Happy Spirit Days 2018: win kaarten!

Op 15, 16 en 17 juni 2018 worden voor de tweede keer de Happy Spirit Days georganiseerd, een charmant festival in Blaricum. Op een sfeervolle boerderij kun je je onderdompelen in een wereld van yoga, meditatie, mindfulness en meer. Drie dagen vol toonaangevende sprekers, life changing workshops en optredens van formaat. En dit alles in een kleinschalige setting. Er zijn per dag slechts driehonderd  tickets beschikbaar. Het is verstandig op tijd te boeken.

Workshops

Happy spirit days

De bekende filosoof Stine Jensen geeft oosterse oplossingen voor westerse problemen. Mindfulness-expert Marnix van Rossum helpt balans te vinden. En bij de energieke Afke Reijenga kun je een tribal vinyasa yogales volgen. En tussen de bedrijven door is er nog van alles te beleven op het terrein.  De workshops worden volop geboekt, inschrijven voor jouw favoriete workshops kan via de programma-pagina op de website.

Win kaarten!

De dagprijs bedraagt € 59,95. Een passe-partout voor twee dagen kost € 99, een passe-partout voor drie dagen is € 135. Volgers van Gooische Tam Tam maken kans op 2 kaarten voor de zondag. We mogen er 5 x 2 verloten! Stuur een mail naar actie@gooischetamtam.nl met daarin je naam, woonplaats en mailadres. Klik hier voor meer informatie over het festival.

Happy Spirit Days 2017

 

29 mei 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.