Kinderen, Nieuws, Shoppen

Groep 8: bijzonder en raar jaar: Gooische Pennenvruchten

Wat vloeit er allemaal uit de Gooische pennen? Onze regio kent verrassend veel talentvolle schrijvers. Of schrijvende talenten, hoe je het ook bekijkt. Tam Tam geeft ze graag een podium. Deze keer in Gooische Pennenvruchten: Groep 8: bijzonder en raar jaar van Marije Boerboom.

 

Groep 8: bijzonder en raar jaar

Zoals het een echte Blaricumse betaamt, gaf ze haar boekpresentatie in Moeke Spijkstra en overhandigde ze het eerste exemplaar aan Johnny de Mol. Tot zover het ‘ons kent ons’-gehalte, want dit geestige boek is geschikt voor het hele land. Marije Boerboom is jarenlang klassenouder geweest. Het laatste basisschooljaar van haar dochter was door de coronacrisis zo merkwaardig dat Marije er een boek over schreef. Groep 8, het laatste jaar dat eigenlijk zo leuk zou moeten zijn, verandert vanwege corona volledig. Online les krijgen is natuurlijk heel vreemd voor de kinderen. En hoe gaat het aflopen met kamp, de musical en het eindfeest?

Marije Boerboom

 

 

 

 

 

Het boek is verkrijgbaar bij onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

23 september 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.