Ondernemen

Grenzen verleggen samen met collega-ondernemers?

boksclinics, Een bokstraining waarbij samenspel en actie & reactie een weerspiegeling is aan het ondernemerschapGrenzen verleggen samen met collega-ondernemers?

“Samen”, dat is de rode draad tijdens de boksclinics die in het najaar verzorgd worden door Edwin Wulterkens.

Vanuit het oogpunt om diverse ondernemers uit Hilversum bij elkaar te brengen, heeft Edwin besloten om hier werk van te maken. Edwin is ondernemer en ook al 18 jaar actief als bokstrainer. Zo heeft hij veel ervaring omtrent het geven van clinics aan het bedrijfsleven. Zo geeft hij onder andere aan andere aan Roland Kahn prive les.
Nu dus ook voor ondernemend Hilversum! Een sportieve en intensieve workout waarbij bewegen, ontladen en plezier hebben centraal staan.

Altijd al willen ervaren hoe het is om met bokshandschoenen aan de slag te gaan? Nu is het moment daar. Een bokstraining waarbij samenspel en actie & reactie een weerspiegeling is aan het ondernemerschap. En vrees niet beste mensen, er wordt niet aan sparring gedaan. Tevens zijn er geen kosten verbonden aan de clinics. Sponsoring is natuurlijk altijd welkom. Tijd voor actie, netwerken, zweten en ontladen. Doen jullie mee?

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan deze clinics? Stuur dan een mail met persoonsinformatie naar info@customizedwear.nl t.a.v. Edwin Wulterkens.

Wanneer ?

Startdata, tijden en locatie van de eerste clinics zullen in september bekend gemaakt worden. Let op: Vol is vol!

 

9 augustus 2017

Door

Website Manager Website Manager GooischeTamTam.nl


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.