Nieuws

Gooische TamTam Magazine is uit #supportlocals

Lieve mensen!

Het voorjaarsnummer van Gooische TamTam is ook nu weer van de persen gerold.

We hebben ons maar heel even afgevraagd of we dit nummer zouden uitbrengen. Wat moet je, in deze tijd, met een vrolijk, regionaal magazine? Veel, denken we. Onze relaties, de regionale ondernemers, hebben het op dit moment zwaar te verduren. Hun klanten, onze lezers, zitten thuis. En dan is de optelsom snel gemaakt.

cover voorjaar

 

Onbezorgdheid in het verschiet

Er is behoefte aan verbinding, aan contact en aan een beetje vrolijkheid. Aan goede vooruitzichten en mooie plannen. Aan onbezorgdheid in het verschiet. Dat is wat we met Gooische TamTam Magazine, met dít magazine, graag willen bieden. En natuurlijk: hoop. In het grotere geheel zijn we misschien maar een klein regionaal magazine, maar we zijn er wel voor jullie.

 

Wil je thuisblijven?

We gaan proberen onze relaties en adverteerders zoveel mogelijk te voorzien van exemplaren. Dus je kunt nog steeds je exemplaar ophalen bij onder meer de plaatselijke boekhandel. Maar: dit is het perfecte moment om een jaarabonnement te nemen. Voor wie de deur niet uit wil of mag. Of misschien voor een ouder iemand, die de deur niet uit kan.

 

Bestel nu een jaarabonnement Gooische Tam Tam Magazine

Neem een abonnement!

Met een jaarabonnement – € 35,- voor 4 nummers, inclusief verzendkosten! – help je jezelf, een ander en natuurlijk: ons ook. #supportlocals

Hier kun je eenvoudig een abonnement nemen!

We houden contact en we blijven zoeken naar verbinding. Zorg goed voor elkaar!

Team Gooische TamTam

 

26 maart 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.