Food & Drinks, Nieuws

Gooisch Lekkers: ook tijdens coronacrisis!

In het winternummer van Gooische TamTam kozen we voor onze rubriek ‘Hotspots’ voor Gooisch Lekkers. Want wat hebben we in het Gooi toch veel fijne speciaalzaken! Lokaal, ambachtelijk, bijzonder en dan ook nog eens overheerlijk. De luxe Gooische afhaal heeft het momenteel flink moeilijk. Je kunt er nog steeds terecht, en diverse van hen bezorgen thuis, zoals het is toegestaan.

Hieronder vind je de informatie. Controleer altijd eerst de website of de facebookpagina van het bedrijf. Houd ook de informatie van de overheid in de gaten.

Passionata – Naarden Vesting

Passionata bezorgt in de regio’s Naarden , Bussum, Laren, Huizen, Almere, Muiderberg, Blaricum (en vragen staat vrij!). Afhalen kan ook.

Chantal van Passionata bezorgt in deze tijd ook aan huis! Het menu van Passionata kun je vinden op de website en op de social media. Onder meer broodjes voor de lunch, hele maaltijden, smoothies, lekkers, comfort food. Met vragen kun je bellen, mailen of WhatsAppen tussen 11-16 uur.

Facebook: www.facebook.com/passionataitaliancatering/

Telefoon: 035-6782416 / M: 06-51584018

 

Trev’s Soep & Smullokaal – Bussum

Bezorgt in: Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Hilversumse Meent, Huizen, Bikbergen & Crailo (staat je plaats er niet bij, vraag naar de mogelijkheden!)

Trevor en Eva van Trev’s Soep komt naar je toe met je bestelling! Afhalen kan ook: bekijk het menu hier, bel 035-6315155 om je bestelling door te geven. Trev’s Soep zet het dan klaar op het afgesproken tijdstip. Liever thuis laten bezorgen? Dat kan via Thuisbezorgd.nl!

Facebook: www.facebook.com/trevssoep

Telefoon: 035-6315155

 

Echte Liefde kaas & delicatessen – Hilversum

Bezorgt in Hilversum, Hilversumse Meent, Loosdrecht, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Naarden en Bussum. Bezorgkosten € 3,-.

Hilversum blijft binnen en dat is maar goed ook, vinden Wilbert en Miriam van Echte Liefde. Daarom brengen zij kaasfondue, kaas- en borrelpakketjes en divers ander lekkers naar je toe. Je kunt van WhatsApp bestellen op 06-50295049. Of via mail: info@echteliefdekaas.nl. Betalen gaat via Tikkie. Het bezorgmoment wordt van te voren afgesproken.

Facebook: https://www.facebook.com/echteliefdekaas/

Telefoon: 06-50295049

 

Scharrelslager Welling – Huizen

Huizen, Blaricum, Bussum, Laren en Eemnes, een straal van 7 km binnen de winkel

Michel Welling en zijn team hebben de service uitgebreid met een online bezorgservice. In de webshop kun je artikelen aanklikken, via de IDEAL-link betalen en de volgende dag worden de producten thuis bezorgd. De artikelen worden voor de deur gezet; zo hoeft er geen contact plaats te vinden. De bezorgkosten zijn € 6,95 per adres. De bestelling kan ook worden afgehaald in de winkel.

Facebook: https://www.facebook.com/scharrelslagerij

Telefoon: 035-5253415

 

Country Deli – Blaricum

In verband met het coronavirus is Country Deli in Blaricum in elk geval gesloten tot 6 april a.s. We hopen Livia, Carmen, Farahi en de rest van het team snel weer te mogen ontmoeten!

Facebookpagina: CountryDeli

Telefoon: 035-8889866

 

Belle Folie – Laren

Bezorgt in: Laren en Blaricum

Evelijn en haar team van Belle Folie is het eigenlijk al gewend, thuis bezorgen. Afhalen kan ook nog steeds! Er staat veel heerlijks op de kaart-to-go. Nu kun je ook contactloos betalen bij bezorging. Op de website en op de facebookpagina kun je de dagschotels van de week vinden.

Facebookpagina: www.facebook.com/eetwinkelbellefolie

Telefoon: 035-7200955

 

Vis Atelier – Laren

Bezorgt in Laren en Blaricum

Vito en Ingrid ontvangen dolgraag mensen in hun prachtige restaurant, maar dat gaat nu even niet. De winkel is nog wel geopend, met heel veel lekkers en verse vis. Ook is er nu een maaltijdservice: gezonde, verse vismaaltijden bij je thuis. Afhaal of in overleg laten bezorgen.

Facebookpagina: www.facebook.com/visatelier

Telefoon: 035-7605301

 

Larense Wildhandel C. van de Bor – Laren 

Gert, Rianne en het team van de Larense Wildhandel heeft ook voorzorgsmaatregelen genomen. Zo wordt alles voorverpakt, zodat het zo steriel mogelijk blijft. Nu even niet ‘eenonsje meer of minder’ dus, maar wel veilig! De openingstijden zijn hetzelfde gebleven en er zijn veel heerlijke maaltijden af te halen.

Telefoon: 035-5383973

 

 

 

23 maart 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.