Agenda, Nieuws

GOOIS MIDSUMMER FESTIVAL

Lions Club Gooise Meren helpt KNGF Geleidehonden. Helpt u mee? KNGF is uiteraard op het festival terrein aanwezig met een stand, inclusief een blinde met zijn hond, om de bezoekers desgewenst alles te vertellen over KNGF en hoe een getrainde hond het leven en bewegen van een blinde zoveel beter maakt.
Schermafbeelding 2016-06-16 om 10.01.04

Maar er is ook volop culinair aanbod, dingen voor de kinderen en live muziek.
Geniet van Japanse Shusie, broodjes van de BBQ, Indonesische hapjes, chocolade + IJs, diverse Italiaanse hapjes, spareribs van de BBQ, een echte vis belevenis, wijnproeverij + kaas, een echte Whisky proeverij, poffertjes en wafels, lokale producten, een koffie belevenis, pizza’s en een soepshop!

De hele middag en avond live Muziek! Wat te denken van de Heren 5, Het ruime sop, Rebekka Ling met diverse gastzangers!

Er is ook grote loterij met kleine en grote prijzen.  De lootjes kosten 2 euro per stuk. We doen die middag 3 trekkingen onder toezicht van een notaris en met medewerking van Annemarie van Gaal en Maureen du Toit.

 

GOOIS MIDSUMMER FESTIVAL
Bussum, zaterdag 2 juli 2016
15:00-22:30

Kloostertuin van Mariënburg, Brinklaan 82, bussum
Gratis entree

16 juni 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.