Nieuws, Shoppen

Gijsbrecht Hilversum een uur lang Griezelbrecht

Gijsbrecht HalloweenMede omdat er enkele internationale scholen ‘om de hoek’ zitten, maar ook om de kinderen in de buurt een plezier te doen, besloot winkelgebied De Gijsbrecht Halloween te vieren. Dat betekende niet dat er hier en daar een pompoen werd neergezet: de Gijsbrecht-ondernemers gingen er vol in. Winkels werden omgetoverd en er werd heel veel werk gemaakt van de traktaties. De winkels bleven bovendien een uur langer open: van 18.00 tot 19.00 veranderde de Gijsbrecht in de Griezelbrecht!

Gijsbrecht Halloween Hilversum 2016

Trick or Treat!

Groot succes

Het succes overtrof ieders stoutste verwachtingen. De ruim dertig deelnemende winkels werden werkelijk overspoeld door bijna duizend (!) kinderen en hun ouders. Heksen, monsters, hulken, skeletten, monsters: ze stonden allemaal in de rij voor de eerste Trick or Treat in de Griezelbrecht. De straat was zo goed als onbereikbaar voor verkeer en bij de AH waren de schappen met lekkers binnen een half uur leeg. “Het lijkt wel Project X”, grinnikte de verbaasde fotograaf. Een leuk scary feestje dus, en vooral een geweldig initiatief van de ondernemers op de Gijsbrecht!

Foto’s: Thomas Daalder

 

 

1 november 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.