Gezondheid, Nieuws

Get in shape bij FITPRO in Laren

Ben jij al in shape voor de zomer? Reken maar dat je daarvoor terecht kunt in het Gooi! Bijvoorbeeld bij FITPRO in Laren. In onze serie Hotspots Get in Shape maak je kennis met tien locaties waar je goed terecht kunt!

FITPRO in Laren

“Krachttraining leuk? Er is natuurlijk geen bal aan.” Wat heerlijk als een professional dat zegt: je krijgt er bijna zin in. “Trainen doe je om beter te presteren en om je fitter te voelen.”

Schaat-topsport

Aan het woord is Niels Smeenge, die samen met zijn broer Jasper eigenaar is van FITPRO. Die nuchterheid hebben ze meegenomen uit Drenthe, waar ze opgroeiden. Hun kennis en ervaring deden ze vooral op in de schaats-topsport, waar beiden jaren actief zijn geweest als fysiotherapeut. In 2005 startten de broers in Laren en tien jaar later hebben ze, op een nieuwe locatie, FITPRO Institute opgericht. Daar hebben ze hun droom kunnen waarmaken: personal   training, therapie en lifestyle onder één dak.

Persoonlijke aandacht

Niels en Jasper en hun team hechten vooral en nadrukkelijk aan persoonlijke aandacht. “We kennen iedereen bij naam en hebben weinig verloop. Sommige mensen trainen al sinds 2005 bij ons.” Bij FITPRO werkt een inspirerend team van goed onderlegde experts op het gebied van personal training, therapie, leefstijl en voeding. “Onze behandel- en trainingstechnieken zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Die speelt een grote rol in de complete aanpak”, zegt Niels.

Blijvende resultaten

Hier heerst een no-nonsense mentaliteit en de focus ligt op intrinsieke motivatie, coaching en blijvende resultaten. Dát is FITPRO. Daarom begint elk traject met personal training. Of eigenlijk met een – gratis – intakegesprek van maar liefst anderhalf uur. Niels: “Hoe beter beeld we hebben, hoe beter het trainingsprogramma kan worden en hoe langer iemand het zal volhouden.” En – hij zegt het zelf niet, dus doen wij het maar – hoe leuker het gaat worden.

FITPRO Institute, Klaaskampen 19b, Laren. Telefoon: 035-5231713. www.fitpro-institute.nl

 

 

25 juni 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.