Gezondheid, Nieuws

Get in Shape bij bbb ’t Gooi

Ben jij al in shape voor de zomer? Reken maar dat je daarvoor terecht kunt in het Gooi! Bijvoorbeeld bij bbb ’t Gooi in Laren. In onze serie Hotspots Get in Shape maak je kennis met tien locaties waar je goed terecht kunt!

bbb ‘t Gooi in Laren

Je wordt even gefopt door de naam, want je denkt: billen-buik-benen. Nou mag dat, want reken maar dat deze vrouwelijke ‘probleemzones’ opknappen als je bij bbb ’t Gooi gaat trainen. De afkorting staat echter voor ‘inner beauty, body workouts en lifestyle balance’. Er zit een heel verhaal achter, dat Marieke Kisjes prima weet samen te vatten: “Wij helpen je de beste versie van jezelf te worden.”

Women only

bbb werd in 2008 gestart als ‘women only’ sportschool met een holistische inslag: duurzame leefstijlverandering is alleen mogelijk door te werken aan body, food en mind. bbb heeft diverse (franchise)vestigingen; Marieke zit sinds 2018 in Laren.

Nu is de grap dat de energieke en stoere Marieke (onder meer) een kickboksachtergrond heeft, marathons loopt en op hoog niveau heeft gehockeyd. ‘Holistisch?’ dacht ze aanvankelijk, ‘wat is dat voor een soft gedoe?’ Totdat ze in de cabine stapte en een serie oefeningen deed. Want dat is het andere verhaal van bbb: je traint in een warmtecabine waarin het veertig tot vijftig graden is.

Vetverbranding en spierverzuring

Deze techniek is ontwikkeld door Zwitserse therapeuten en gericht op vrouwen en ‘shapen’. Door de warmte verbruik je nog meer energie en vinden vetverbranding, stofwisseling en spierverzuring sneller plaats. Het mooie is ook: je hoeft daarom maar dertig minuten te trainen. Een mooie aanvulling op de training in de cabine: in de aangrenzende zaal is er ruimte voor yoga, pilates, circuittraining en, natuurlijk, kickboksen, en er zijn bootcamps in de buitenlucht in het voorjaar en de zomer. Zo blijft het allemaal fijn in evenwicht, daar bij bbb ’t Gooi.

bbb ‘t Gooi, Schoutenbosje 3, Laren. Telefoon: 088-6440035. www.bbbhealthboutique.nl

 

 

29 juni 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.