Food & Drinks, Nieuws

Gaby start #DesmaakvanHuizen

Niet alleen de restaurants hebben het heel zwaar, ook de toeleveranciers van de restaurants hebben veel last van de maatregelen rondom het coronavirus. Zonder enige omzet blijft men bovendien met gigantische voorraden zitten. In Amsterdam en Utrecht sloegen enkele lokale voedselproducenten de handen ineen onder de noemer #supportyourlocalsnl. Zij brengen voedselpakketten met producten van de lokale voedselproducenten bij de mensen thuis.

 Ook in Huizen

Gaby Fecken van Gestel van trendbureau GABLAB hoorde over dit initiatief van haar vriendin Esmee, die haar mailde: “Dít ga ik in Heemstede doen!” Gaby wist meteen: “Dit wil ik in Huizen doen!” Onder de noemer #DesmaakvanHuizen brengt Gaby alle voedingsleveranciers uit het dorp bijeen en stelt ook zij voedselpakketten samen voor gezinnen. Er zijn vleespakketten, vispakketten en borrelpakketten. Steeds meer bedrijven haken aan bij De smaak van Huizen!

Help jij ook?

Ben jij iemand die kan bijdragen aan de inhoud van ‘De smaak van Huizen’? Stuur een mailtje naar info@gablab.nl en ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij een aanpakker, ondernemer, enthousiasteling, iemand met een groot lokaal netwerk, een doener, een dozensjouwer, vrachtwagenbezitter, dozenproducent, mouwopstroper en denk je; HIER WIL IK AAN BIJDRAGEN? Ook dan stuur je een mailtje naar info@gablab.nl. Wat kun je betekenen? Ook met jou neemt Gaby dan snel contact op!

Wil je in je eigen (Gooische) gemeente een soortgelijke actie opzetten? Gaby heeft al contact gehad met diverse Gooische ondernemers, dus het is slim om haar dan even te mailen! Of kijk op de landelijke pagina www.supportlocals.nl.

 

 

 

25 maart 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.