Agenda, Food & Drinks

Hallo! Foodtruck festival met concert van Sonny’s Inc.

5 mei is dit jaar voor iedereen een vrije dag (vanwege het samenvallen met Hemelvaartsdag). Een ultieme dag om, tevens met de achterliggende gedachte, een feestje te vieren. De Pekingtuin wordt omgetoverd tot een echt festivalterrein, waar vanaf 14.00 uur jong en oud kan genieten van een dag vol vertier. Hallo! Foodtruck festival met concert van Sonny’s Inc.
poster_5_mei_v7_web
Lekker eten, gezellige muziek, activiteiten en een spetterend optreden van Sonny’s Inc., dat is wat het festival in petto heeft. Met vele foodtrucks op het terrein kunnen alle Foodies hun hart ophalen.

De gehele dag zal er een DJ gezellige muziek draaien om het echte festivalgevoel te creëren. Om 20.00 uur gaan we echt met de voetjes van de vloer, want dan komt Sonny’s Inc. tot 23.00 uur een spetterend optreden geven. Dat is Sonny’s Inc. wel toevertrouwd. De passie om mensen te entertainen, te raken in combinatie met muziek van topkwaliteit maakt het optreden tot een ware beleving.

Uiteraard is er ook gedacht aan de kinderen. Er is een echte kids corner ingericht met o.a. een luchtkussen, een knutselhoek en nog veel meer, allemaal in het thema Food.

Entreekaarten zijn voor €5,- te koop via de website www.oranjedorpbaarn.nl en bij Papo Speciaalzaak Baarn. Hoofdsponsor Jumbo Den Blanken geeft  kaarten ook weg. Bij besteding van een bedrag van €50,- aan boodschappen worden er twee entreekaarten verstrekt.

Kinderen tot 16 jaar zijn gratis op vertoon van identiteitsbewijs.

29 april 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.